Elle Style Awards

I går aftes hoppede jeg i de høje stiletter, da jeg i selskab med Louise (og resten af den danske modebranche) skulle til Elle Style Awards ude i DR’s koncertsal. Egentlig hed dresscoden galla, og selvom jeg til tider kan være lidt pyntesyg, følte jeg ikke lige for en lang kjole, men valgte denne enkle hvide kjole fra River Island, som er et af de mærker jeg arbejder med. Og så fik mine 11,5 cm. Alaïa hæle lov at trække det op på et festligere niveau – men gisp hvor er jeg dårlig til SÅ høje sko. Vi mødtes på Llama inden, Louise og jeg, og jeg tror seriøst mine fødder blev følelsesløse i løbet af ti minutter derinde… men hvad gør man ikke for Elle Style Awards, haha.SONY DSC

River Island dress, Azzedine Alaïa stilettos, Zadig & Voltaire clutch, Dannijo earringe, Givenchy bracelet, Essie “Twin sweater set” nailpolish

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Elle Style Awards

 1. Andrea says:

  Du så gudesmuk ud :) Håber I havde en god aften !
  http://www.theinsight.dk

 2. Guld.log says:

  Piiiift! ;)

 3. Stine says:

  Wauw, den kjole får du jo til at ligne en million ;) Skoene er også virkelig fine, og så ligner det slet ikke, at de er så høje :)

 4. Ann says:

  Hold nu op den er flot den kjole og dig wauuuuv

 5. Louise says:

  Hvordan gør du…? Du er bare så smuk og den kjole klæder dig utrolig godt og skoene taler jo for sig selv ;)
  Håber det var hyggeligt og glæder mig til at se det på tv ;)

 6. Sara says:

  Dejligt med en blogger, der er ærlig omkring det der med stiletter: De er skønne, og de får os til at føle os skønne, men de kan dælme også være… En udfordring! ;) Derudover ser du yndig og meget sofistikeret ud :)

  - Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>