24//04

I dag har jeg holdt pressedag på bureauet sammen med Louise, og vi har haft showroomet fyldt med søde og festlige piger (og et par fyre) fra magasiner og blogs. Jeg tænker at vise jer mine egne favoritter fra vores forskellige mærker lidt senere, men mit ultimative favoritsæt er det jeg havde på her i dag fra Modströms nye fall-kollektion (der kommer ca. august). Jeg elsker det blå mønster og snittet, og sættet er jo SÅ behageligt at have på, at var det ikke for de høje stiletter, ville min kære far nok mene, at jeg havde glemt at skifte fra pyjamas. Blå i alle afskygninger er i øvrigt en farve, næsten alle mærkerne har med til efteråret, så glæder mig til at tilføje lidt mere af den til garderoben.

SONY DSC
Modström set (fall 14 collection), Zara stilettos, Line & Jo ring, Elise Gug bracelet, Mango jacket

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to 24//04

 1. Louise says:

  Ih hvor er du fin. Det ser rigtig behageligt ud og ikke spor nattøj ;)

 2. Betina says:

  Fatter simpelthen ikke hvordan du kan se så brandgodt ud en hel dag. Jeg ligner en der lige er vågnet efter 5 min. på job

 3. Jean says:

  Det er da et fint ‘ikke-pyjamas’-sæt, stiletter eller ej! :D

 4. mette rygaard says:

  Hej og tak for en dejlig blog, som jeg har fulgt længe nu. Jeg vil tillade mig at spørge dig, om du er interesseret i at sælge din taske fra HM, Jimmy Choo samarbejdet? Jeg har ledt efter den længe på TS men har ikke været heldig at finde den endnu.

  Fortsat god søndag.

  • Sjovt du skriver om den – jeg har den liggende og skulle til at sætte den på TS :) den er helt som ny, da jeg kun har brugt den meget få gange.

   • mette rygaard says:

    Tak for hurtigt svar. Hvor morsomt. Jeg er interesseret i den, så hvis vi kan blive enige om en pris, så vil jeg meget gerne handle. Er det ikke nemmere, hvis du skriver til min mail eller på sms 41862085.

 5. Guld.log says:

  Det kan vist godt tåle at blive gentaget: Piiiiiift!!!! mega pæne dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>