Encrusted

ll essie encrustedEssie Encrusted collection 2014 består af 6 forskellige lakker/topcoats med forskellige former for glimmer med mere i. Jeg er jo normalt kæmpe Essie fan, men denne udgave er godt nok ikke mit favorit sæt. Der er enkelte af dem der er hits men også et par ret uheldige.

“On a silver platter”: en blålilla- og sølvglitter lak med et skær af guld. Jeg synes, der foregår lidt for meget på en gang i denne lak til min smag…

“Belugaria”: sort med caviar perler i og store glimmerstykker, men glimmeret ses desværre ikke på neglen, hvor det ligesom bliver dækket af den sorte farve. Den ligner derfor mere en sort lak, der er blevet klumpet, så den er desværre ikke et hit i min bog.

“Peak of chic”: tynde hvide/sølv holografiske strimler – der er ikke så meget nyt ved denne lak, der fåes fra stort set alle mærker og let bliver en smule teenageagtig. Men man kan selvfølgelig sige, at Essie måske var lidt bagud på glimmerlak fronten, og så skal den jo til.

“Lots of lux”: azurblå med glitter i og en lidt mat finish. Denne er jeg til gengæld vildt med, den er super flot og lækker med sit lidt matte look og overflade med tekstur.

“Ignite the night”: Tæt sølv/mørkgrå glitter – igen en klassiker på glimmerfronten men virkelig pæn!

“Hors d’oeuvres”: guld og sølv glitter i en skøn kombination og nok min favorit fra sættet sammen med “Lots of lux”. Kan godt lide at metallerne er mikset, så den passer til alle smykker og ser rigtig glamourøs ud både alene eller oven på andre farver.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Encrusted

  1. Betina says:

    Mit største problem med glitterneglelakker, er at de er nærmest umulige at få af igen. Så holder mig langt væk fra dem. Har du et tip til det? For sidst måtte jeg ty til acetone, og det er jeg ikke fan af.

    • Ja det problem har jeg også!! Jeg har en af Sephoras negelakfjerner bøtter, som jeg kun bruger til lakker med glimmer, da da den hurtigt bliver fyldt med “fnuller” og det gider jeg ikke bakse med, når jeg skal fjerne almindelige lakker :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>