Saint Laurent Bag

Jeg skulle egentlig bare spise en hyggelig nytårs brunch i går med mine bedste veninder, men så skulle vi liiiige kigge lidt på udsalg. Og som den gode veninde jeg er, hjalp jeg selvfølgelig min veninde med at finde tøj, uden overhovedet at kigge på noget til mig selv… Dog fik jeg den idé, at det så til gengæld måtte være fair, at jeg fik lov at tjekke, om Kassandra havde et par fine sko på udsalg til mig! Det havde de ikke. Til gengæld havde de min drømmetaske fra Saint Laurent! Og eftersom en kendt dansk tv vært (nævner ingen navne host host gift med en rapper host) sendte virkelig lange blikke efter den, var der ingen tid til betænkelse, så jeg klamrede mig til den, og købte den i løbet af et splitsekund haha.

Det skal dog lige tilføjes, at det altså ikke bare var et rent impulskøb. Tværtimod har jeg jagtet en sort taske rimelig længe, og jeg har tidligere kigget på denne Saint Laurent model, bare i hel sort, da den opfyldte alle mine krav, og er noget af det pæneste jeg kan forestille mig. Denne udgave med nitter var noget dyrere end den helt sorte, så derfor havde den ikke lige været på tale, men nu hvor jeg var så heldig at finde den på udsalg, var der ingen tvivl. Jeg synes den er tidløs og klassisk, og nitterne er modsat fx. Valentino’s så små, at jeg ikke tror, man bliver træt af dem. Og så har de ovenikøbet den ekstra gevinst, at tasken ikke kan blive ridset eller beskidt, da den er helt “beskyttet” af dem.
ll saint laurent

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Saint Laurent Bag

 1. Sophie says:

  Misundelse er en grim ting..
  Tillykke med den.. Den er da fantastisk :-)

  Desværre er der ingen udsalgs shopping til mig i år..

 2. Wow den er flot! Jeg kan godt forstå at du slog til. Især når der var en anden der stod på lur til at hapse den :)

 3. Guapizimo says:

  Sikke en smuksak, det bliver dejligt at komme ud og lufte den. Og sjovt at du lige fik købt den for næsen af “I know who” ;)

  • Ja ik’ :-D Sådan er det jo med udsalg, som om det ikke frister nok i sig selv, når andre så hiver i den anden ende, så kan man umuligt give slip ;-)

 4. Betina says:

  Woah den er lækker! Tillykke med den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>