Looking back #1

Jeg har kigget lidt i arkiverne og lavet en collage med henholdsvis vinter og forår 2013 outfits. Det er altid lidt sjovt, lærerigt (og til tider skræmende) at kigge tilbage på ens outfits. Man har jo selv en idé om hvilken stil man har, og hvad man synes, man går meget i. Men det kan godt afvige lidt, når man så ser ens blog outfits linet op på den måde. Nok fordi man trods alt ikke når at få foreviget alle ugens dagen og dermed misser nogle ting. Jeg troede fx at jeg gik meget i kjole og nederdel, men det ser det jo bestemt ikke ud til herfra. Men det gør jeg altså ! Til gengæld fremgår det tydeligt, at jeg er glad for jakker og meget ofte har dem på – gerne i jobsammenhæng. Og så har jeg da vist brugt mine sorte Helmut Lang jeans lige rigeligt, haha. Har I en favorit blandt mine outfits?

Vinter 2013:

Vinter 2013

Forår 2013:

Forår 2013

 

This entry was posted in Fashion, Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Looking back #1

 1. StyleStories says:

  Elsker jakken på det første forårsbillede, hvor er den fra? Det outfit er nok min favorit, så fint med den røde taske til. Jeg er også rigtig vild med de to midterste forårsbilleder fra venstre, lækkert med den grønne jakke til den stribede bluse, og superfint med boyfriendjeans til feminin bluse og sko på det andet.

  Det ser også ud til, at du altid har løst hår! :-)

 2. MC says:

  Billede 3 fra vinter og 2 og 5 i forår er mine favoritter :_)

 3. Helene says:

  jeg synes virkelig godt om billede 1, 5 og 9 fra vinter, samt billede 5 og ni fra forår :)

 4. Stine says:

  Jeg er ret vild med IRO-jakken, som er på flere af bilederne. Det første billede i række 2 er også et fint outfit :)

 5. Louise says:

  De er jo så flotte alle sammen ;-)
  Din smag er beundringsværdig.

 6. Pingback: Looklab.dk - Style Intuition Looking Back //3 » Style Intuition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>