4 x Nytår + Vinderen

Det er lige gået op for mig, at det er nytår lige om lidt! Så skal man jo liiige have fundet en fin kjole, men tror jeg har et par idéer. Jeg kom også til at tænke på, at det var meget sjovt at se hvad man har haft på tidligere, så her kommer mine nytårsoutfit fra de seneste fire år. Man kan vidst konstatere, at jeg er glad for noget der glitrer eller skinner, og at jeg ikke er typen der trækker i den sikre sorte kjole… (og så var der lige noget med håret et år…)

Men jeg ved også, at I venter på en vinder af “goodie-tasken”! Tak for alle de søde hilsner og rim mm., jeg har hygget mig med at læse dem. Nå men nu til sagen: Vinderen blev Sofie Højrup! Tillykke – jeg har sendt dig en mail.
ll nytårsoutfit 4

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to 4 x Nytår + Vinderen

  1. Karina says:

    Altid såå fin!!!

  2. Stine A says:

    Dejligt med lidt inspiration!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>