Maria pumps

ll maria pumpJa den er god nok – de hedder faktisk Maria disse pumps fra Selected Femme. Jeg har luret på dem længe, og da jeg fik dem ind af døren den anden dag, blev jeg klar over, at det er de perfekte pumps! Og tro mig, jeg har prøvet mange. Haft det ene og det andet par hjemme og prøve fra både Louboutin og Jimmy Choo og hvad ved jeg, men mine fødder er bare ikke glade for pumps, og jeg selv er ikke glad for den slags der viser halvdelen af ens tæer. Så kønne er de færreste menneskers tæer altså haha… Men tilbage til Maria, altså skoene, de dækker nemlig tæerne OG er super behagelige at have på og gå i, så dem vil jeg lige tippe jer om. De kan findes her – og jeg overvejer kraftigt, om man skulle hamstre et ekstra par, eller måske have dem i den lyse farve…

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Maria pumps

  1. Stine says:

    Ej, hvor ser de lækre ud! Glæder mig til (forhåbentlig) at se dem in action ;) Og jeg må give dig ret – den lyse farve er også ret lækker. De vil næsten være et must til sommerens lyse farver.

  2. De er fine og ser heller ikke ud som om det er vanvittige høje.

  3. Tina says:

    Hvordan er de i størrelserne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>