Grey Drapey Dress

Endelig nåede jeg at få taget et par fotos, inden det blev mørkt den anden dag før en julefrokost. Kjolen er ny og fra Make Way, som en af mine bekendte er designer for. Jeg synes kjolen er super fin, og perfekt til sådan en anledning hvor man vil være festlig, men alligevel ikke lige er til pailletter eller den helt lille kjole.
SONY DSCMake Way dress, Jofama fur, Zara boots, Oroblu 60 den tights, O Necklace and Givenchy necklaces

SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Grey Drapey Dress

 1. Stine A says:

  Shit du ser lækker ud :)

 2. Marlene says:

  Orv hvor var den pæn den kjole… Overvejer den lige lidt til en fest jeg skal til ;)

 3. Stine says:

  Hvor er det en skøn kjole. Jeg har selv lige klikket støvlerne, du har på, hjem. Har kigget på dem så længe, og nu skulle det simpelthen være. Og så kan jeg jo se, at de også går rigtig fint til kjole ;)

  • Dem bliver du så glad for! (Jeg troede faktisk de var udsolgt, ellers havde jeg lavet link) Men de er gode at gå i og jeg synes de passer fint til både jeans og kjole :)

   • Stine says:

    Jeg var heldig at der var et par i min størrelse, da jeg tjekkede ind på hjemmesiden. Måske de har fået et ekstra parti, eller der er nogen, der er kommet retur :)

 4. N says:

  Hot body!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>