Give Away #1

exu
Så er den første adventskonkurrence klar til jer – den skulle i princippet have været på i går, men min kalender var lidt overfyldt i weekenden, så det nåede jeg desværre ikke…ups! Men nu har I chancen for at vinde mine tre absolutte yndlingsprodukter fra Exuviance til en værdi af 1100,- kr. Sættet består af en ansigtsvask, en dagcreme med solfaktor og en natcreme. Serien er til normal hud, og kan benyttes af de fleste, og jeg synes produkterne er så lækre i både duft, konsistens og ikke mindst virkning.

For at vinde produkterne, skal I ligge en kommentar herunder, hvor I svarer på hvor i København Excuviance har klinik? (I kan hente hjælp her.) Jeg trækker så en heldig vinder på lørdag og offentliggør her på bloggen.

This entry was posted in Beauty, Give-away and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Give Away #1

 1. Pia says:

  Tornebuskegade, København K

 2. Lærke says:

  Tornebuskegade 3, 1131 København K

 3. Charlotte says:

  Mega yndlingsprodukter!

  Tornebuskegade 3, 1131 København K.

  Jeg krydser fingre!

 4. Ditte says:

  Min vinterhud kunne virkelig godt bruge lidt hjælp, så det ville være så dejligt at vinde denne præmie :-) Klinikken ligger på Tornebuskegade 3 i Kbh K.

 5. Anne M says:

  Tornebuskegade 3 i København K

 6. caroline says:

  Produkterne er så lækre! Jeg har desværre ikke råd til dem, da jeg er studerende :-( Men jeg låner dem, når jeg er hjemme hos min mor ;-)
  Klinikken ligger i Tornebuskegade 3, 1131 København K.

 7. sara rasmussen says:

  Tornebuskegade 3 københavn k :)

 8. Anne says:

  Exuviance bor i Tornebuskegade 3, 1131 København K :)

 9. Sarah says:

  Sikke nogle lækre produkter! Krydser fingre :-)
  Klinikken ligger på Tornebuskegade 3, 1131 København K

 10. Line says:

  Tornebuskegade 3, Kbh K! :)

 11. This Is Why says:

  Svaret er:
  Tornebuskgade 3, 1131 København K

  God jul! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>