New Sunnies

Jeg har slet ikke fået vist jer mine forholdsvist nye Chanel solbriller… Det er selvfølgelig ikke lige højsæson for solbriller nu, men jeg er altså typen, der bruger mine året rundt, så længe der er en smule sol på himlen! Oprindeligt ville jeg gerne have haft et par Céline, men måtte indse at de bare ikke klædte mig særlig godt. Jeg vidste de skulle være sorte og store, så da jeg spottede disse i sommers, var jeg solgt for hvem kan modstå små Chanel sløjfer på stængerne…! Jeg fik bare først taget mig sammen til at bestille dem hjem fra sunglassesshop for nyligt.ll chanel sunnies 1

ll chanel sunnies 2

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to New Sunnies

 1. Stine says:

  Hvor er de fine! Jeg har det ligesom dig – jeg bruger også mine solbriller året rundt, og de er især uundværlige på en køretur med solskin :)

 2. Louise says:

  De er så flotte og uundværlige på alle årstider ;-)

 3. Karina says:

  Hvor ser de bare lækre ud :)

 4. Josephine says:

  De er så smukke, må man godt være lidt misundelig? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>