New Winter Jacket

Nu kan kulden bare komme an, jeg er forberedt, for jeg har endelig fundet en varm vinterjakke. Det blev denne jakke fra Jofama, der minder en smule om Acnes model (som dog er mere oversized), og den bliver så god på kolde morgener! Jofama holder i øvrigt lagersalg i morgen og fredag på Lindgreens Allé 7 fra 13-18, og jeg har hørt alle jakker koster 800/1000/1300 kr. Bare lige et lille tip, hvis der er andre på jagt efter overtøj!ll jofama

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to New Winter Jacket

  1. Eva E says:

    Åhh så lækker – glæder mig til at se den på :-)

  2. Pelin says:

    Rigtig fed, meeen… vinterjakke for mig skal helst ned over bagen, ellers holder den mig ikke varm.

  3. Louisa says:

    Dejlig tyk og lækker jakke ;-)

  4. Pingback: Looklab.dk - Style Intuition Magasin Konkurrence » Style Intuition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>