New Earrings

Jeg har fået disse helt fantastiske øreringe fra Kinz Kanaan, som jeg forelskede mig i, da jeg til en fremvisning af den nye kollektion “Falling in Chains“. Designere bag er Maysoun Kanaan, og jeg er vild med, at hun mikser det etniske med et minimalistisk skandinavisk look. Disse ørering er i sort rhodineret sterling sølv med hvide safirer, og jeg synes de er noget af det pæneste! Jeg plejer ikke at være så god til at gå med øreringe, men nu kan jeg slet ikke vente med at tage disse i brug.

ll kinz

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to New Earrings

  1. Lisa says:

    Ih de er flotte.

  2. Guapizimo says:

    De er utroligt smukke, lækkert at du har fået sådan et par :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>