Beige//White//Leo

Jeg fandt lige disse billeder på min computer fra jeg var i Cannes, og da jeg ikke lige har nået nogle fotos denne uge, får I disse i stedet for. Havde faktisk det samme på i går, bare med sorte jeans, da jeg var ude og spise med nogle venner. Jeg havde fødselsdag i onsdags, og min kæreste i sidste uge, så vi har haft travlt med at hygge med venner og familie hele ugen og her i weekenden. Det er også forklaringen på, at jeg ikke har haft så meget tid til at blogge… Men har da bl.a. nogle fine gaver jeg skal have vist jer!

SONY DSCIró jacket, Custommade top, Zara shorts, Chloé wedges, Céline clutch, Essie Sand Tropez nailpolish

SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Beige//White//Leo

 1. Q says:

  I like the jacket, very nice.x

  http://www.myclayexperience.com/

 2. Nøj, hvor er det fint. Perfekt farve miks, og jakken er jo såååå smuk!! :D

 3. Josephine says:

  Den top der? Hold op hvor er den flot <3

 4. Kristina says:

  Virkelig pænt og feminint :)

 5. Lisa says:

  Flot sæt ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>