The Pink Coat

Hvis du havde spurgt mig sidste vinter, er jeg ikke sikker på, at jeg ville have gættet på, at jeg ikke kunne leve uden en lyserød frakke denne vinter. Men man har jo en holdning til man tager en ny, eller bliver påvirket af tilstrækkelig mange modeshows, til at kunne se idéen i en frakke, der ville have passet udemærket i min Barbie dukkers garderobe, da jeg var 12. Så jeg kan da også godt afsløre, at jeg allerede har anskaffet mig… Hvis du også er klar på tendensen, er her et par bud. (Der er ikke en gang så mange at finde i de forskellige webshops endnu, men det skulle undre mig, om ikke de dukker op…)

ll pink frakke

Ikke så svært at se, hvor highstreet kæderne har fået idéen/”inspirationen” fra vel…

ll pink coats 2
1) Zara coat 799 kr. 2) RED Valentino coat ca. 4400 kr. 3) Zara coat 1699 kr. 4) River Island coat ca. 900 kr. (not online yet) 5) Topshop coat ca. 750 kr.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to The Pink Coat

 1. Lisa says:

  Hvorfor undrer det mig ikke ;-)

 2. Jeg har længe haft et godt øje til den første fra Zara, men den fra Topshop er godt nok også fin! Er to pink frakker mon for meget? :D

 3. Jeg elsker den trend og vil rigtig gerne have fat i min egen lyserøde frakke her til vinter!

 4. Havde godt nok heller ikke gættet på at jeg ville surfe efter en pink vinterjakke… men skal helt sikkert finde en i sart pink uden at det bliver for barbie-agtigt :)

 5. Jeg elsker den første jakke, overvejer næsten, efter at have set den på din blog, at købe den!

  Tjek gerne min ud og deltag gerne i min giveaway!
  http://faymaryhuish.bloggersdelight.dk/2013/08/giveaway/

  / Faymary, Villa Villekulla xx

 6. guldlog says:

  Jeg elsker det!! Og har faktisk gjort det længe: http://guldlog.dk/2012/03/11/berry-berry-extraordinary/

  Jeg købte min forrige vinter til en tredjedel af nypris og jeg elsker den! Den har de andre sæsoner været ret atypisk i modebilledet, jeg spår det går anderledes denne vinter ;-)

 7. Stine says:

  Jeg kunne også godt finde på at anskaffe mig sådan en fin lyserød frakke – og så style den med fine bordeaux accessories :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>