Coral//Pattern//White

Et lidt forsinket outfit fra i søndags, hvor jeg bl.a. var på Arken. Mine jeans har jeg fået i gave af min kæreste, da han elsker den farve til piger. Jeg var lidt skeptisk overfor dem til at starte med, da jeg godt nok er glad for farver, men disse er ret kradse i farven! Men så tænkte jeg, at det måtte blive en styling udfordring i stedet for! Så jeg prøvede at mikse dem med neutrale farver i stedet for fx sort, som jeg synes bliver for hårdt til. I øvrigt er det de blødeste jeans jeg nogen sinde har prøvet – så nu ønsker jeg mig flere af dem (dog i sort hihi…)
SONY DSCMarc by Marc Jacobs jeans, Helmut Lang knit, Iró jacket, Wedges bought in Rome, Céline clutch
SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Coral//Pattern//White

 1. Han har da en meget god smag, ham manden der ;0)

 2. Lily says:

  Dygtig Christian <3

 3. Line Andersen says:

  Din mand kan nu det med at købe fine ting til dig.
  Maria; har du nogle gode tips til Rom – primært shopping og mad. Jeg tager nemlig på ferie dernede om et par uger.

  • Jae han er sød :)
   Bum bum… fik faktisk ikke shoppet så meget, men alle de eksklusive butikker ligger i gaderne ud fra den spanske trappe. Og Zara mm også tæt på der. Der er en god restaurant i en af gaderne, Via della Vita – Life hedder den. Desuden hyggelig pizza/pasta på Maccheroni på Piazza delle Coppelle, 44 (den har været anbefalet i Vogue). Der er hyggeligt omkring Piazza Campo De Fiori og på det ene hjørne ligger en lille skobutik med super fine sko til en 5-600 kr. (købte mine yndlings sorte wedges der!) Hvis I bliver trætte af shopping skal I gå op bag den spanske trappe i parken Villa Borgheses – der er SÅ smukt!

 4. Birgitte says:

  De klæder dig da fantastisk godt og er det ikke også den clutch manden har købt…?
  God smag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>