White//New Leo

Uha jeg troede jeg ville få tid til at blogge på ferien, men ombestemte mig altså og nød bare at slappe af. Jeg har været i Cannes i 8 dage (som dem der følger med på Instagram har set lidt fra allerede), og har mest brugt dagene på stranden, lidt shopping, med at spise lækker mad og drikke drinks… alt i alt lige som en ferie skal være! Til gengæld har jeg fået taget en masse outfitfotos, så dem bliver I spammet med det næste stykke tid! Tasken er ny, og en jeg hapsede da Net-a-porter startede udsalg, og det bedste udsalgskup jeg længe har gjort!

SONY DSCZara dress, Stella McCartney falabella bag, Chloé wedges, H&M ring

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to White//New Leo

 1. Stine says:

  Er det længe siden, du har købt kjolen? Den er jo super fin – ligesom din nye taske! :)

 2. Louise says:

  Smukke billeder fra din ferie…og din nye taske er så smuk sammen med den flotte kjole :-)

 3. Line Andersen says:

  Wauw! Smukt smukt outfit.

 4. Bettina says:

  Jeg er lige faldet over Din blog, og jeg er helt vild med din stil, alt dit tøj er så smukt. Glæder mig til at følge dig fremover :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>