Sunday Pink

Jeg har haft lyst til en feminin pink kjole, kombineret med grovere sorte accessories, lige siden jeg så en på Net-a-porter’s ugentlige magasin. Og da denne pink kjole fra Soaked in Luxury så kom ind af døren til showroomet for noget tid siden, vidste jeg, at jeg måtte afprøve looket en dag – det er jo en af fordelene ved at arbejde med forskellige mærkers kollektioner, at man kan få lov og “lege” med de forskellige ting.  Så da min svigermor indbød til familiefest i søndags, tænkte jeg, at det var en oplagt anledning. Følte mig nu lidt som Barbie haha… men det kan jo også være sjovt nogen gange.

140713 DSC07843 2

Soaked in Luxury dress, Alaïa stilettos, belt – my own design, Hermès bracelet

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Sunday Pink

  1. Ikke noget Barbie over det outfit, hold nu op hvor det fungere godt på dig. Du ser fantastisk ud.

  2. Stine says:

    Jeg synes, du ser fantastisk ud i det, og jeg synes bestemt ikke, at det er Barbie agtigt. Din styling af kjolen er lige i øjet. :)

    /Stine

  3. Guapizimo says:

    Du kan da virkeligt bære pink, det er der ikke mange der kan, smuk ser du ud! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>