Beauty//Lashes

Jeg har nu gennem nogle måneder afprøvet vippeekstensions, som jeg har fået sat på hos Star Lash. Og jeg må indrømme at jeg er blevet afhængig. Det bliver man – så er i advarede haha! For hvor er det skønt at stå lige ud af sengen og se frisk ud med fine buede sorte vipper, og det er også super rart i den anden ende af dagen, ikke at skulle fjerne mascara før man skal i seng. Jeg tror endda mine øjenomgivelser har haft godt af, at der ikke hver aften skal gnides og skrubbes for at fjerne mascara. Jeg ser det som en form for “permanent” mascara jeg får på, da det i øvrigt ser langt mere naturligt ud, end hvis man tog kunstige vipper på, ja nærmest som var det bare mascara.

Selve behandlingen hos Star Lash varer to timer første gang, hvor der bliver limet individuelle vipper på hver af dine egne vipper. Disse vipper bliver siddende til dine egne vipper gror ud (ca. 4-6 uger), eller falder af efterhånden som tiden går. Selvom de sider godt fast, vil der ryge nogle af i løbet af ugerne. Jeg tror jeg havde cirka halvdelen eller lidt mindre tilbage efter første gang, da det var gået ca. 4 uger. Så kan man vælge at få enten en hel eller en halv opfyldning afhængigt af hvor fyldige man vil have dem, en opfyldning varer en hel eller en halv time. Jeg har fået fyldt op 2 gange siden jeg fik dem lavet i starten af maj. Man mærker intet mens de bliver lavet, andet end en lille smule nussen på øjet, og jeg tror mange vil falde i søvn imens. Jeg har bare enormt svært ved at lægge stille i lang tid, så jeg er den irriterende type, der snakker og forstyrrer imens… Nederst kan I se et billede af mine vipper før, under og efter påsætingen.

Meningen var egentlig at indlægget skulle slutte med, hvordan mine vipper havde det bagefter, men der må jeg være jer svar skyldig, da jeg som sagt er blevet afhængig. Mine vipper er egentlig rimelig lange fra naturens side, og med mascara kan jeg også opnå næsten samme resultat som med disse ekstensions, men det har været så dejligt bl.a. på min ferie ikke at skulle tænke over mascara der ikke kan tåle vand, smelter i varmen og drysser osv. osv. Jeg føler ikke mine vipper har taget skade på nogen måde, og de gror jo også altid ud igen på ny, så jeg kan i hvert fald virkelig anbefale det!Starlash 1-1

Starlash 2-2

 

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Beauty//Lashes

  1. MC says:

    Så flot, men lidt dyrt :/

  2. Tinas says:

    Ej det er sipelthen så fint! Jeg kunne også godt tænke mig at prøve det :-D

  3. Heidi says:

    Hvor ser det smart ud! Gør det ondt at få sat på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>