Bang//Bang

Sikken er festlig weekend det har været! Fredag aften skulle jeg bare ud og spise en middag, men så kom vi liiige til at tage forbi Toldboden, så Simons halløj på Kongens Nytorv og før jeg så mig om, befandt jeg mig på Simons! Og i går var jeg ude med en gammel veninde til middag og cocktails, så hvis I hører en der snorker højt på stranden i dag, er det nok mig…
SONY DSCNelly Trend tanktop, T by Alexander Wang skirt, Isabel Marant boots, Zadig & Voltaire bag, Issue 1.3 necklace, bracelet from Ebay
SONY DSC

260713

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Bang//Bang

  1. Rigtig lækkert outfit! Er vild med halskæden og støvlerne :)

  2. Et super cool outfit, du ser fantastisk ud. Jeg er især vild med nederdelen.

  3. Eeyorenyk says:

    Åh, hvor er du smuk, på en super naturlig måde i det outfit. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>