Moji

ll mojiFor nyligt var jeg til lanceringen af det nye mobilselskab Moji på Kokkeriet, hvor der blev budt på de flotteste grønne hapsere, drukket champagne og talt om mobiltelefoni! Nu tænker I sikkert hvad mobiltelefoni og modeblogs har med hinanden at gøre? Men det er fordi Moji Mobile vil prøve at gøre det hele lidt nyt og anderledes end de andre teleselskaber, bl.a. ved at være aktive på de sociale medier (hallo modeblogs!) og de vil fx benytte Facebook, så de kan se hvem man har talt med hos dem sidst, om man tidligere har skrevet efter hjælp osv. osv. Altsammen så man kan få den bedste service, når man ringer ind, da netop kunderservice er en af deres vigtigste prioriteter, hvilket bestemt lyder godt! Moji er også opbygget på en sådan måde, at man ikke skal være kunde men medlemmer hos dem, og dermed opnå flere fordele jo længere man har været medlem, og ikke som normalt hvor det plejer at være de nyeste kunder der får alle tilbuddene. Og så skulle man få nogle små overraskelser engang imellem – noget vi piger jo rigtig godt kan lide.

- I samarbejde med Moji mobile

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Moji

  1. Karsten Meyerdahl says:

    Spændende med et selskab, som griber tingene anderledes an, og som forsøger at nuancere sig på et særdeles konkurrencepræget marked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>