Black//Grey//Snake

Jeg fortsætter lige i dyretemaerne – den anden dag var det zebra og i går afprøvede jeg så lidt slangeprint… Måske det bliver leopard næste gang – hvem ved! Men det er jo bare med at få luftet alle sine sommernederdele, nu hvor vejret er til det – og luftet bliver de, synes jeg var ved at flashe lidt mere end der var meningen flere gange i løbet af dagen hihi…

PS: Har virkelig problemer med mine billeder – når jeg laver dem mindre som nedenfor, bliver de ret grynede – selvom de faktisk er knivskarpe i større format… Er der nogen af jer der har erfaring med det??? 040613 DSC0-4 - imac
Issue 1.3 jacket, Zara sweatshirt, BikBok skirt, Isabel Marant boots, Chloé sunnies.
SONY DSC

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Black//Grey//Snake

 1. Jannie says:

  Superpænt look!

  Mht. dit problem med grynede billeder, er der nogle programmer som komprimerer dem for meget, så de optager mindre diskplads. Nu ved jeg ikke, hvilket program du bruger, men fx i Photoshop, kan man indstille på kvaliteten når man gemmer billeder til web.

 2. Katja says:

  Ej hvor er det et cool outfit!! Og den jakke!!

 3. Kristina says:

  Hvor er det pænt!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>