Memories //27

Insta 27-4
Det er en uges tid siden jeg kom hjem far Rom, og har fået sorteret i alle de fotos jeg tog dernede. Jeg havde aldrig været der før, men er meget imponeret over byen og alle dens flotte bygninger, fontæner og stemningen der. De mest imponerende turistattraktioner synes jeg var Colosseum og Forum Romanum – men jeg ville også gerne have været arkæolog som lille haha.

Insta 27-1
Hyggelige små caféer på hvert eneste gadehjørne og en ordentlig Aperol Spritz og Cappuccino i solen – så er det rigtig ferie!!

Insta 27-3
Vores skønne hotel Boscolo Exedra – som må siges at vide hvad højt til loftet betyder…

Insta 27-2
Kendisspotting i Rom: Pave Frans på rundtur forand Peters Kirken, og så så man lige Freja Beha Erichsen i en badekåbe ved at blive gjort klar til et shoot. Glæder mig til at se om der kommer en kampagne eller noget jeg kan genkende på locationen.

Insta 27-5
I fredags havde jeg nogle af de andre bloggerpiger til middag hjemme hos mig selv og havde prøvet at lave lidt forårsstemning og noget italiensk mad til dem, når jeg nu lige havde været dernede.

Insta 27-6
I går var jeg til en af mine bedste veninders fødselsdagsbrunch på Tisvilde Bistro med en flok piger – så hyggeligt med masser af solskin og lækker mad.

This entry was posted in Memories and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Memories //27

 1. Smukke billeder, Colosseum er klart også min ynglingsbygning i Rom.

 2. Stiiine says:

  Sikke fine og stemningsfyldte billeder :)

 3. Lika says:

  Hyggelige billeder. Nu kiggede jeg lige tilbage her på din blog og lagde mærke til at du havde lysnet dit hår for lang tid tilbage – det var pænt. Men farvede du så selv den farve du har nu og hvilken en er det? Jeg har selv lige fået lysnet mit hår, men er hurtig blevet træt af det – måske fordi overgangen til mit eget hår er lidt for meget (det er lysnet lidt for meget til min smag – eller måske jeg bare skal vænne mig til det – jeg ved det ikke) så overvejer allerede nu at farve det om selv. Men altså det er svært – det hjælper heller ikke på at når man er meget bleg, ja så synes man endnu blegere med lysere hår.

  • Jeg gik til Gun Britt og fik det farvet tilbage til min egen farve. De er de eneste jeg har prøvet der kan gøre det i en omgang, hvor farven så bare holder og ikke skal farves igen og igen, som jeg ofte har set på veninder. (Du ved grønne nuancer når det begynder at gå ud osv).
   Man kan få det som modelfarve så koster det ikke alverden og man sparer til gengæld ved at det holder. Uha ja det kan godt være svært med de hårfarver – men tror måske det man er født med i længden er bedst ;)

 4. M says:

  Hvor ser det bare skønt ud. Jeg skal til Rom til sommer – kan du anbefale et hotel eller hvilket område der er bedst at bo i?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>