Last Thursday…

Billederne her er fra den dag, hvor jeg afholdte pressedag på bureauet. Dagen fløj afsted med en masse gæster, og alt gik godt – lige indtil sidste time, hvor min elskede MacBook Pro fik vand på sig, og næste dag da jeg skulle tænde den, var den bare godt og grundigt død! Det er jo så vildt så afhængig man er af sin computer, og jeg var helt ved siden af mig selv hele fredagen, da jeg ikke vidste om indholdet kunne redes – og den der sidste backup var lige pludselig gået hen og blevet 5 måneder gammel… Men heldigvis mødtes jeg med en fantastisk Mac doktor om lørdagen, der fik reddet alt indhold til mig, selvom selve computeren var brændt sammen. Pyyyh hvor var jeg lettet, men det betyder så også, at jeg kun har en oldgammel MacBook herhjemme, som skal lukkes ned hver halve time for at virke, så fik ikke rigtigt blogget i weekenden, men er snart på sporet igen! Og lige et godt tip – husk nu den der irriterende backup – det er så surt når man står der uden!!
SONY DSC
Modström coat, Modström knit (both AW13), H&M shorts, Oroblu stockings, Isabel Marant boots, Line & Jo rings
SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Last Thursday…

 1. Louise says:

  Det er en rigtig flot frakke og outfit.
  Men det var ikke sjovt med din MacBook, så håber du snart får en ny.

 2. Lika says:

  Ej hvor surt – min egen macbook, som efterhånden er en ældre model (dog stadig en i alu design) fik vand over sig i sidste uge, men efter lidt tørretid virker den som før. Pyha, heldigt nok – men må nok huske back-up. Er ikke så god til at få det gjort :-)

 3. Guapizimo says:

  Avs stakkels Mac, håber du kan få styr på en ordentligt erstatning snarest og rigtig lækkert outfit du er iført!

 4. Annette says:

  Ah, hvor kan jeg godt lide både jakke og strik, jeg må virkelig tjekke det mærke ud til efteråret! Det er første gang, jeg kommenterer din blog, selvom jeg har tjekket i ny og næ. Det der er så fint ved din blog er, at dine outfits giver inspiration til os piger, der rent faktisk har en hverdag og et job, hvor man ikke lige kan møde op i ripped jeans eller streetwear…….så tusind tak for inspirationen!

  • Er virkelig glad for at høre du synes det!! Det var også mit ønske at kunne inspirere der, hvor der nogen gange er lidt flere krav til tøjet, end at det bare skal være seneste trend, men man også skal se lidt professionel ud på job fx :)

 5. Øv hvor træls var bange for du var holdt op med at blogge. dejligt at se inspirerende billeder af dig igen.

 6. Freja says:

  Elsker slangeskindsprintet på trøjen, og farven på den. Rigtig fint outfit.

 7. Josephine says:

  Hvor er dine støvler bare fantastiske!

 8. Maria R says:

  Hvor er dine strømpebukser fra? De ser så fine ud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>