April Wishes

Uha det gik lige op for mig, at det da er 100 år siden, jeg sidst har lavet et “shoppe”indlæg… Det kan vi jo ikke have, så her er nogle skønne forårssager i pastelfarver, der står højt på min ønskeliste! Hvor fint er Hermès armbåndet ikke i den nye mintgrønne farve. Det må meget gerne komme hjem til min lille samling! Måske i fornemmer et lidt sommerligt tema i tingene, og det er ikke helt uden grund, jeg får nemlig snart brug for lidt ferietøj igen…ll april wishes
Missoni bikini 1800 kr. H&M knit ca. 300 kr. Hermès clic bracelet 3950 kr. Leowulff bag ca. 2170 kr. Zara sandaler 279 kr. Maison Scotch bælte 600 kr. Zara shorts 579 kr. Zara snake tee 199 kr.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to April Wishes

 1. Louise says:

  Ih hvor er du heldig :-)
  Det er nogle rigtig flotte pastelfarver og tasken er også rigtig fin.

 2. Guld.log says:

  Ihh, nogle fint ting. Den bikini og det armbånd – så må sommeren gerne komme! :-)

 3. Sikke nogle skønne ønsker :D
  er især vild med det mintgrønne armbånd, perfekt til forårets trends !

 4. Mie says:

  Maria. Jeg husker din flyskræk og lider også af det. Jeg fik noget for det da jeg fløj i påsken OG havde det så fint!! Sig til hvis du ønsker Info, kan jo gætte der er en ferie på vej:)

  • E. says:

   Hej Mie,
   dét tip vil jeg gerne have – jeg skal snart ud og flyve, selvom jeg lider meget af flyskræk.
   Mvh. E.

 5. Trins says:

  Åh ja…. fint shoppeindlæg.
  Jeg har lige fået købt mig mit første Hermès clic armbånd i orange og sølv, og jeg knuselsker det bare (må man også hellere til den pris…gulp!), og jeg kan bare mærke at det ikke bliver det sidste i samlingen. Hvilke farver har du? Har søgt mig frem til et bredt mørkt turkis og et sort smalt. Har du andre?

 6. Guapizimo says:

  Jeg synes efterhånden jeg har set flere forskellige pæne sandal-modeller fra Zara rundt omkring i blogland og der tegner sig vist et billede af hvor jeg skal købe sandaler i år ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>