New Black x 2

Jeg fik ikke shoppet det helt vilde i Paris – selvom alle ser helt forkert på mig når jeg siger det… Tror måske mine veninder havde regnet med, at jeg ville gå shop amok, men jeg er faktisk bedre til at shoppe på nettet. Men men men lidt kom der da med hjem hæhæ… Caleen boots fra Isabel Marant, som jeg er SÅ glad for! De er fantastiske at gå i og gode til at give et råt twist til mine mange pæne kjoler osv. Jakken er fra Mango og minder lidt i faconen om min nye Iró jakke, og den kommer til at passe til alt.

ll black x2

ll black x2 2

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to New Black x 2

 1. Anna says:

  Jakken er virkelig fin! Har du link til den? :)

 2. Stiiine says:

  Sikke fine ting – er både vild med støvler og jakke ;)

  Du skriver ofte, at du handler over nettet. Kunne du måske give nogle tips til gode netshops (hvis altså ikke du tidligere har lavet et indlæg herom)? :)

 3. Sara says:

  Uf, da jeg var i Paris kunne jeg slet ikke lade være med at shoppe ;) Men der kom da nogle gode ting ud af det alligevel :)

  http://sarasskab.blogspot.dk/2013/03/give-away-vind-et-gavekort-til-footway.html

 4. Trins says:

  Jeg er også meget bedre til at shoppe på nettet. Jeg har faktisk tænkt over om det nu er normalt. Alle
  Mine veninder snakker om at tage mig med ud at shoppe (shopper nemlig helst alene), men det er bare meget specifikke ting jeg kaster penge efter, så jeg kan bare slet ikke finde ud af at impulsshoppe IRL mere.
  Det er egentlig fint nok. Jeg har laver ingen fejlkøb mere! ;-) bonus!

 5. Louise says:

  Ih så flotte køb begge dele. Jeg er også begyndt at shoppe mere på nettet.
  Min søde datter har lært mig det ;-)

 6. Debell says:

  Åh de støvler er så cool – dem vil også meget gerne have fingerne i – specielt når man fra tidligere IM køb ved at hendes sko er fantastiske i pasformen – glæder mig til at se dem på :-)

 7. StyleStories says:

  Den er så fin den jakke, har også luret på den! Hvordan er den i størrelsen? Og lækre støvler :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>