Memories //24

Insta 24-1

1+2) Var på besøg hos en kunde på et slot i Göteborg og følte mig helt royal… Hvem gad ikke godt have sådan en arbejdplads!

Insta 24-2

3+4) Lommé fremvist deres nye 2013 kollektion, og jeg vidste det ville være farligt, for jeg blev selvfølgelig helt vild med tasken til venstre i præget skind. De fine, brugbare clutches med tynd sølvkæde var også ret lækre.

Insta 24-3

5+6) I det Kongelige Teater sidste weekend og se ballet – det var virkelig fint og fortryllende.

Insta 24-47) Testede forskellige skønhedsprodukter – her er mit hår stylet med Alterna Caviar Perfect Iron Spray og Alterna Bamboo Boho Waves. 8) L’oréals nye top coat i Confetti blev også afprøvet – jeg synes selv den var meget sjov, men min mand spurgte om det var en virus… hmm…Insta 24-5

9) Var på Toldboden og få den lækreste brunch med nogle venner. 10) Vi laver PR for Excuviance og i den forbindelse var jeg forbi Excuviance klinikken og blive forkælet med en skøn behandling! Hårdt arbejde men nogen skal jo gøre det høhø…

This entry was posted in Memories and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Memories //24

 1. Guld.log says:

  Sikke nogle dejlige billeder, Maria! Er kun lidt misundelig på det hår ;) wow!!
  Og nu har jeg lige befalet manden, at jeg vil til brunch på Toldboden!!

 2. Pernille says:

  Fantastisk hår du altså har :)

  Sad lige og kiggede på nogle af dine gamle outfits, og du ser jo altid godt ud :) Jeg skal til 2 bryllupper til sommer, og vil høre dig, om du ikke kan finde nogle oplagte bryllupsoutfits at poste her? Tænker, at der nok er andre end jeg, som skal afsted til sommerbryllup og som godt kunne bruge lidt inspiration :) Hvor har du købt de kjoler, du har haft på til de bryllupper, du har været til?

  Kh Pernille

  • Arv tusind tak altså :)

   Jo det var da en god ide – det vil jeg se på! Jeg købte den ene på The Outnet, som er Net-a-porter’s outlet side. Man kan nogen gange være heldig at finde tingene med 60-70% rabat og måske netop finde en kjole man ikke har kunne få herhjemme.

 3. Louise says:

  Sikke mange flotte steder du kommer :-)
  Det ser ud til at være en flot forestilling i Det Kongelige Teater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>