Beauty: Mascara Test

Mascara test 2Nogen gange kan jeg godt føle at alle mascaraer stort set er ens, og at de virker mere eller mindre lige godt, men det blev jeg nu mindet om ikke er tilfældet i denne test! Af udseende ligner de hinanden i faconen, da skønhedsindustrien tilsyneladende er blevet enige om at en tyk buttet mascara er lig med lange vipper! Men emballagens facon er nu den eneste fællesnævner for disse…

Sephora Outrageous Volume Mascara – hvor højt jeg end elsker Sephora og etuiet på denne mascara, så er den desværre den dårligste mascara jeg meget længe har prøvet. Den trækker i vipperne mens man påfører den og bliver ekstremt klattet og vipperne var et stort kludder bagefter. Øv den kan ikke anbefales. 4s-1

 

Maybelline The Colossal Volum’ Express Mascara – yeah endelig en i testen der leverer! Den giver masser af både volume og længde til vipperne uden at klistre, hive i vipperne og alt det andet pjat man ikke gider. 4s

 

L’oréal Volume Million Lashes Diamantissime – endnu en udgave af Volume Million, denne gang med den klassiske børste længde, men med tilsat “diamantstøv” til vipperne. Det er ikke noget vildt glimmer halløj, men lidt diskret blink på vipperne og fungerer ganske fint.4s

 

Maybelline The Rocket – børste der skulle kunne fordele mascaraen med rekordfart fra bund til spids af vipperne uden at klumpe og i et strøg ved hjælp af en gelbaseret formel der ikke trækker eller hiver i vipperne imens. Desværre er børsten simpelthen så tyk, at det er virkelig svært at få fordelt mascaraen, og jeg har endda relativt lange viper, så tør ikke tænke på hvordan den er til kortere vipper… ser2

 

L’oréal Volume Million Lashes Excess – super super god mascara! Har fået forlænget børstehovedet i forhold til den almindelige Volume Million, og som lovet giver den virkelig meget volume, og da jeg som tidligere nævnt har længden på vipperne, er det netop volumen jeg gerne vil have bygget op, og det gør den! Faktisk så godt at den skal have 5 s’er og det eneste minus ved den er lugten som ikke er så rar.5s

 

Rimmel London Scandaleyes Mascara via Goodiebox overdådige lange vipper. Er desværre den anden dårlige mascara i testen – den har den største børste af dem alle, men hvad hjælper det når der nærmest ikke kommer noget mascara på vipperne ligemeget hvor mange gange jeg påførte den… meget mystisk og derfor ikke anbefalelsesværdig.4s-1

 

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Beauty: Mascara Test

 1. Tak for den guide. Jeg har i mange år brugt Chanels Mascare men jeg ville også prøve et billigere alternativ. Jeg prøvede at købe Maybelline The colossal men jeg synes den”drysser” så der i løbet af dagen ligge fnuller på ens kinder. Måske jeg skal prøve l`oréal´s du har givet 5´ser.

 2. Louise says:

  Fin guide så man ikke behøver at købe fra en ende af uden at kende produktet.
  I øjeblikket er jeg faldet for Bobbi Brown Extreme Party Mascara, fordi man kan påføre flere lag lige efter hinanden uden den klistrer. God til besværlige vipper.

 3. Tille says:

  Har prøvet både Sephoras og Rimmels, ligesom dig og var absolut heller ikke fan! En anden mascara som jeg er blevet slemt skuffet over er Trommborgs – desværre.. Den er overhovedet ikke vandfast og man ender med at være helt mørk under øjnene – lignede en som havde de værste mørke render.

  Lige nu bruger jeg en fra Clinique som er rigtig god og som ligger sig som små “rør” om vipperne så den om aften bare skal nulres forsigtigt af med hjælp fra lidt varmt vand og en lille bitte smule makeup-fjerner. Og så har de lavet en mini-mascara som bruges på de nederste vipper hvor det kan være svært at bruge en almindelig mascarabørste, synes jeg :)

 4. Natasja says:

  Det er pudsigt, for jeg bruger scandaleyes fra Rimmel – og jeg elsker den! Den giver fylde til mine nærmest ikke eksisterende øjenvipper. Klumper ikke og adskiller perfekt. Bare et lille indspark herfra :)

  • Jamen det er jo også så forskelligt hvad der duer til den enkelte, eller hvad man synes godt om. Jeg har ret lange øjenvipper og der går det bare ikke, for den sætter sig slet ikke fast på vipperne hele vejen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>