My wardrobe

Jeg bliver ofte spurgt om hvilke ting man bare skal have i sin garderobe, eller hvilke ting der er mine favoritter i min garderobe, og jeg tænkte det kunne være meget sjovt at lave en lille oversigt over dem. Den er ikke tænkt som en liste over basic ting man skal have – der ville indgå nogle sko og tasker også og klassikere som trenchcoaten, jeans, denimshorts osv. Men det er disse typer af styles jeg gerne giver lidt ekstra penge for og som reder mig fra mange tøjkriser. I ved jeg er en kjolepige, så dem er der et par stykker af til festlige lejligheder, til hverdag er en strik med en kort nederdel en sikker vinder for mig, og hvis jeg har møder på job eller skal ud, er det gerne jeans/læderbukser kombineret med en lille jakke/læderjakke og en slouchy tee/top under. Jeg holder mig også gerne i en farveskala bestående af mine yndlingsfarver: sort, hvid, grå og grøn, som er dem jeg altid vender tilbage til og som kan kombineres på kryds og tværs. De fleste andre ting jeg køber i mønstre, farver osv. bliver oftest solgt igen når sæsonen er gået/jeg bliver træt af dem. Hvad siger I – har I også den slags favorit ting som I altid vender tilbage til?

Hov kan se jeg er vist er rimelig glad for Helmut Lang… ikke at det er en overraskelse for mig, men havde egentlig ikke tænkt så meget over det før nu, men det er altså bare de perfekte basic ting i et lækkert snit.

Perfect wardrobe 1From top left: Lanvin dress, M Missoni jacket, Helmut Lang tank, Helmut Lang jacket, T by Alexander Wang skirt.

Muuba leatherpants, Helmut Lang knit, Helmut Lang jeans, Helmut Lang dress, Iró jacket.

Helmut Lang knit, T by Alexander Wang tee, Kain tee, Helmut Lang tank, Mango leatherskirt.

Rick Owens leatherjacket, Alexander Wang tank, Helmut Lang knit, Sandro jacket, Miu Miu dress.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to My wardrobe

 1. Louise says:

  Et spørgsmål helt ude af kontekst, men i hvilken størrelse har du dine Hermes-armbånd, den store eller den lille? Synes nemlig, at de ser ud til at sidde ret godt på din arm :)

  • De er den lille størrelse, som jeg helt klar synes er bedst. Den store størrelse rutscher rundt og ud over ens ur osv.

   • Louise says:

    Tak for svar! Jeg har prøvet både den store og lille og endte med den store, da den lille simpelthen ville blive for stram til sommer, når det blev lidt varmere. Har heldigvis et stort ur, så den ikke kan glide ud over ;)

 2. Stiiine says:

  Det er virkelig fine ting! Jeg er stadig helt forelsket i din nyerhverede jakke fra Iró. Jeg er sikker på, at den også vil blive en af dine klassikere. Det ville i hvert fald være en, jeg ville glæde mig til at hive frem forår efter forår :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>