New Choo’s

Hov jeg fik aldrig vist mit bedste køb fra London, fordi jeg har så travlt i øjeblikket. Men her er de – my new shoes aka Jimmy Choo’s. Jeg måtte jagte dem i et par stormagasiner og butikker, før jeg endelig fandt dem i min størrelse, men det var kærlighed ved første blik, og jeg er sikker på, vi får mange festlige stunder sammen!

SONY DSC

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to New Choo’s

 1. Woop woop de er smukke, tillykke med dem.
  Ville ønske jeg kunne gå i sådan nogle hæle.

 2. Louise says:

  De er vel nok flotte!

 3. Lisa says:

  Hvor er de fine! Hvad hedder modellen, jeg synes ikke jeg kan finde dem på Jimmy Choo’s hjemmeside?! Tak:)

 4. Freja says:

  De er lækre!

 5. Perfektion! (Hvis altså bare jeg kunne gå i dem)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>