Memories //21

Insta 21-3
1+2) Kan vist lige nå et par billeder fra London til jer der har spurgt på flere rejsetips. Man skal selvfølgelig shoppe og se en musical, og der er jo så mange gode af slagsen, men vi valgte “Thriller” med Michael Jackson musik denne gang, og den var en sand fest at overvære!Insta 21-13) Noget af det bedst ved at rejse, er jo også at man slipper for at lave mad selv – og i London skal man næsten have en gang traditionel fish’n'chips og andet godt (snusket) pub mad. 4) Men heldigvis huser London også nogle af de bedste restauranter og vi var på min japanske yndlings restaurant Nobu og få lækker sushi.Insta 21-25+6) Vi var naturligvis også rundt på nogle forskellige barer, men lagde ikke lige mærke til hvad de hed – nogen af dem hed vist ikke engang noget endnu, men vi spurgte nogle venner vi har derovre hvor man skulle tage hen. Men et skønt sted med yummie mexikansk street food og fantastiske margueritas i alle mulige varianter er på Wahaca.Insta 21-47+8) Har nu også lavet meget andet siden London turen, men vil spare jer for flere mad og drinks billeder. Men et fin Benefit blogevent blev der lige tid til, og de forstår altid at lave det totakt girly og tro mod Benefits univers med pink parykker og fjer og yndige kager.

This entry was posted in Memories and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Memories //21

  1. Birgitte says:

    Meget fin, lækker mad ;-)
    Benefit event ser også spændende ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>