Memories //20

Insta 20-11+2) Jeg skifte jo rimelig tit farve på neglene med alle de skønne neglelak jeg tester til bloggen, men lige inden jul fik jeg nok af farver, og tog forbi dygtige Silke hos Silkyway for at få lavet negle. Hun fik lov at gå lidt crazy og lave dem ret spide, hvilket helt sikkert deler vandende, men jeg synes nu de blev ret cool.Insta 20-23+4) Jeg nød at holde fri mellem jul og nytår og var blandt andet ude og spise tapas og drikke expresso martini med mine veninder!Insta 20-35+6) Vi var 15 personer juleaften, så der var dømt kæmpe træ og et væld af gaver derunder! Kan I se på mit smil, at jeg fik hvad jeg havde ønsket mig? (har da i øvrigt helt glemt at vise noget af det…)Insta 20-47) Lavede Umami’s GingerPassion cocktails som velkomst nytårsaften – den drink er jo så yummie! 8) Her et lille kig på vores menu der var lidt ude i problemer pga. strømafbrydelsen, men det gik og blev heldigvis godt.Insta 20-59) Happy face – happy new year! 10) Det med konfetti virkede som en bedre idé nytårsaften end dagen derpå…

This entry was posted in Memories and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>