Give Away #2

I dag kan I vinde dette lækre sæt fra Alterna, som ubetinget er et af mine favorit hårmærker! Her har jeg selv udvalgt nogle af mine favoritprodukter, som en af jer kan vinde.

Sættet består af Alterna Caviar Volume shampoo og conditioner der plejer håret med bl.a. omega-3 fra caviar, seasilk og vitamin C. Alterna Caviar Perfect Iron Spray der beskytter håret mod varmen fra føntørring, glatte- og krøllejern, og som en af de eneste helt op til 232° C. Sidste produkt jeg har valgt er Alterna Caviar Seasilk oil gel, som er en kombination af olie (plejende fra Argan) men med lidt hold, så den både gør håret blankt, men også styler det lidt fx. i spidserne. Samlet værdi er 1226 kr.

Præcis som i konkurrencen fra i går, er det I skal gøre at lægge lidt god karma i kommentar feltet, følge bloggen på Bloglovin’ og så trækker jeg en vinder på fredag.AlternaSorry – this competition is for Danish residents only…

Konkurrencen er nu lukket og vinderen fundet: Michelle Johansen!

 

This entry was posted in Fashion, Give-away and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Give Away #2

 1. Sikke en god julegave til sig selv :)

 2. Kat says:

  Lovely! God jul.

 3. Tina Larsen says:

  Hooold nu helt kæft, det kunne mine tørre lokker da godt bruge i den her kulde :D jeg krydser alt, hvad jeg har! lækker konkurrence forresten!

 4. Tine says:

  Ih, mig og mit kedelige vinter-hår ønsker os rigtig meget disse lækre produkter til jul…

  Tine
  http://madmusikmode.blogspot.dk/

 5. Gitte Seloy says:

  Øj, det lyder lækkert.
  Min vinterhøstak af en manke savler ved tanken. ;D

 6. Laura Bork says:

  Ønsker alle god julekarma :)

 7. Søs says:

  Uh en lækker konkurrence!
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

 8. Gitte says:

  Det ville mit ny-lysnet hår elske :0)

 9. Line F says:

  Mit hår trenger den ekstra pleje nå. Fingers crossed!

 10. josefine says:

  Jeg har et langt tyk hår, som trænger til den bedste pleje! krydser fingreee!

  Dejlig jul til dig!

 11. Marie says:

  Super lækker konkurrence. Jeg elsker de produkter og ville elske at forkæle min fantastiske mor med dem, hvis jeg vandt. Hun har fortjent en helt fantastisk jul med massevis af kærlighed, for hun er jordens dejligste og mest betænksomme menneske.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære!

 12. Linda says:

  Den der heat protection ser god ud :)

 13. Johanne says:

  Åh, det kunne mit hår godt bruge i disse tider! :)

 14. Jeg kunne rigtig godt bruge noget pleje til mit vinterramte hår <3

 15. Ann Cathrine says:

  Dette mærke har jeg aldrig prøvet, men det ville jeg da gerne :-)

  I øvrigt, flot kjole du har på juleaften, du har vildt mange fine kjoler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>