Sparkly pieces

For noget tid siden var jeg ude hos JewlsCph og kigge på Mai Manniches flotte smykker. Hele showroomet og kontoret er mindst ligeså farverigt som smukke Mai selv ofte er, hvilket er et kærkomment afbræk fra alt det sorte i modebranchen! Hendes smykker, som lå sirligt linet op, er jo nok til at gøre enhver pige en lille smule ør i hovedet, og jeg forelskede mig i flere af modellerne. Især hendes linje med diamanter er jo to die for, og godt nok er de ikke lige noget man køber hver måned, men de er faktisk ganske rimelige i prisen alt taget i betragtning. Jeg er normalt mest til sølv/platin smykker, og derfor tiltalte alle sølvsmykkerne med grønne ædelsten mig selvfølgelig, men jeg fik også øjnene lidt op for hvor fint rosaguld kan være – også i kombination med oxideret sølv.

Jeg kan afsløre at Mai har været så sød at sørge for at to af jer kan få en virkelig fin ekstra julegave – så hold øje med bloggen de næste dage….Jewls1De fantastiske diamantsmykker – hvor skønne er de vintage inspirerede øreringe yderst til venstre ikke lige? Og diamantstjernerne med pink til højre? Whoa!Jewls3Masser af fine sølvsmykker med og uden ædelsten…

Jewls2Smukke øreringe i sølv og grøn onyx… og masser af fin rosaguld.SONY DSCFestlige farverige lokaler!!!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>