Memories //18

1+2) Fredelig fredagshygge på jobbet der endte meget sent og med rystede billeder fra Zoo bar…

3) Min egen voksen pakkekalender!! Blev noget så glad da jeg åbnede den dejlige pakke fra L’oréal! 4) Og nu vi er ved PR pakker – hvor genialt er det lige at sende Kinder Bueno ud komplet med the, lommetørklæder og stearinlys – så er der da dømt hygge på en kold dag!

5+6) Var til julefrokost hos hende her med en flok blogger piger – og jeg lover jer der er dømt gode gaver i pakkeleg med andre bloggere!

7) I know I know… mere mad, men jeg kan ikke komme mig over hvor god risottoen med trøffel var på Tony’s! 8) Og lidt stærk gløgg på Hviids Vinstue blev der også tid til!

9) Champagne, champagne og lidt mere champagne på Balthazar (hvor en far prøvede at afsætte mig til hans 21-årige søn?! Nu ved I måske ikke alle, hvad min alder er, men vi kan nok godt blive enige om at 21 er for ungt haha) 10) Og hvad kunne være bedre dagen derpå, end en sofistikeret Kaj-kage endda med hue!

This entry was posted in Memories and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Memories //18

  1. uha, den risotto ser godt ud……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>