By Zoé

Tusind tak til den søde læser der tippede mig om, at der var By Zoé lagersalg i dag, efter at hun havde set min ønskeliste i går. Det resulterede i at jeg til aften kunne hapse disse fine sager og mere til (ville bare ønske jeg kunne have nået at give jer tippet mens det stod på)! Den grå jakke har jeg før haft luret på hos Hej Hej, så det var meget heldigt den var tilbage i min størrelse. Man må vel også godt købe lidt gaver til sig selv denne måned…
An observant reader told me about the By Zoé sample sale today after seeing my wish list last night for a By Zoe coat. Thank you so much sweetheart!! Now I’m the happy owner of these wonders and even more. The gray jacket is also something I have been looking at for a while so I’m feeling quite lucky it was there in my size!

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to By Zoé

 1. Malene Wallin says:

  Eeeeeeeeeej så er det man IGEN hader at man ikke bor i København. Jeg er VILD med By Zoe og lige præcis den jakke og den sweater har jeg savlet over længe på Hej Hejs webshop.. Uf så misundelig jeg er nu :) Gode køb Maria, kjolen er også super fin :)

 2. Louise says:

  Meget fine køb ;-)

 3. Stine says:

  Åh jeg elsker by Zoé og har selv haft kigget på blandt andet de der tre ting mange(!) gange. Øv at sådan noget altid foregår i København.

  /Stine

 4. Skønne ting og godt med søde læsere :-)

 5. Cecilie says:

  Det var så lidt ;) Og gode køb. Har selv blusen og bouclejakken ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>