Visit from Marlies

For nyligt holdt vi et evnet med marliesIdekkers undertøj på Customhouse, hvor Marlies Dekkers selv var taget turen til Danmark for at hilse på den danske presse og vise sin nye SS13 kollektion frem. Hun er en super cool og inspirerende kvidne! Vi fik lækker 3 retters morgenmad og det danske band Nelson Can sørgede for god stemning fra morgenstunden! De er også fans af marliesIdekkers undertøj som så mange andre musikere og kendisser – senest er Kate Moss blevet spottet i Paris med en stor box fuld af undertøj derfra!! Hold i øvrigt øje med bloggen – der bliver mulighed for at vinde et sæt derfra inden længe…

 Nelson Can og Marlies Dekkers selv – designeren bag alt det lækre undertøj!
 Smukke piger: Szhirley sammen med Sandra fra marliesIdekkers og Saseline med Marlies Dekkers.

I forgot to show you pictures from our event with marliesIdekkers underwear where the designer herself visited and showed her new SS13 collection to the press. Marlies Dekkers is such a cool and inspiring person and the underwear is really popular among celebrities. Lately Kare Moss was spotted in Paris with a box full of underwear!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Visit from Marlies

  1. Jadore blog says:

    Hun laver det fineste undertøj :)

  2. Birgitte says:

    Så fint lingerie der holder længe ;-)

  3. Hendes undertøj er SÅ fint, og jeg elsker, at det netop også kan gøres til en del af ens outfit og ikke skal gemmes helt væk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>