Helena C

Jeg har super travlt i disse dage, i går var jeg bl.a. til et evnet i går for Beauté Pacifique, som Helena Christensen netop er blevet ambassadør for. Og det mindede mig om dette smukke foto, som jeg havde liggende på min computer fra sidste år. Her var jeg inviteret til Milano af Silhouette solbriller og var med i et gruppe interview med Helena Christensen (se mere her). Jeg fik dog aldrig postet det, da jeg havde sat computeren til at autoudgive det og først langt senere opdagede, at der var gået noget galt. Men jeg tænkte, hun kunne være en smuk “pauseskærm” herinde i dag, og så kan jeg da fortælle, at hun var super sød og mindst lige så smuk i virkeligheden som på fotos. Hun afslørede også, at hun ikke kan lide at træne, men tvinger sig til det, da det er sundt og derfor havde gået til boksning nogle år, da det gav hurtige resultater. (Så hvis vi vil ligne Helena, er det bare en tur til boksning piger!!)

Photo: Maria/Styleintuition.dk

I had a busy day yesterday where I was at an event for Beauté Pacifique who just started a collaboration with supermodel Helena Christensen. This remind me of this picture I had on my computer from a trip last year with Silhouette sunglasses to Milan where I got to meet Helena Christensen. So I thought she could be a pretty “screensaver” for today when I’m busy working.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Helena C

  1. Nanna says:

    Åh ja, hvem vil ikke gerne ligne Helena?! Hun er jo så gudesmuk. Det kunne da godt være man skulle give det der boksning en chance, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>