The perfect LBJ

Jeg har fundet den perfekte LBJ – som i Little Black Jacket. Den er i tykt bouclé, rigtig flot skåret og da den er fra Zara er den endda til at betale – yeah! Den kan både bruges åbenstående, med flapperne knappet fast som en klassisk model, eller lynes i den ene side i bedste bikerfacon. Det eneste ærgerlige er, at det næsten allerede er for koldt til at bruge den som overtøj…

I just found the perfect LBJ – as in Little Black Jacket. It’s cut in a heavy bouclé, very fitted and from Zara so it won’t break the bank. It can be worn open as a classic black jacket or zipped up as a biker jacket. The only downside to this buy is that it’s almost to cold to wear it as outerwear… But I’m sure I’ll use it a lot anyway!

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to The perfect LBJ

 1. Stiiine says:

  Hvor er den fin! Den er jo et must have ;) Har du købt den i en af butikkerne eller på nettet?

 2. Birgitte says:

  Flot jakke..har selv kigget på den også ;-)

 3. Berit C. says:

  Hvor er den bare fin… hvorfor er det så lige Zara er lukket i Aarhus? Øv! Hvis nogen prøver den, så sig endelig til hvordan den er i størrelsen, så kunne det være jeg lige kunne snige mig ind på hjemmesiden ;-)

 4. Sidsel says:

  Så lækker og cool!:)
  Hvordan er den mon i str? Der er kun small tilbage på nettet og oplever, at de nogle gange kan være små i det..

  • Den er faktisk ikke helt så lille som de nogen gange er. Tog den i S og det er fint (og er normalt en S i tøj), men har ofte M i Zara’s frakker ellers.

 5. StyleStories says:

  Den er SÅÅÅ flot! Glæder mig til at se den på og håber så jeg ikke bliver alt for fristet :-)

 6. Kristina says:

  Super fed jakke – bare ærgeligt ZARA ikke længere er i århus :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>