Pick of the Week: Mango coat

Beklager jeg ikke fik blogget i går, men jeg arbejdede til kl. 23, så da jeg endlelig kom hjem, var det bare på hoved i seng. Nu står jeg endda og skal ud af døren igen, så det må lige blive en hurtig Pick of the Week – denne gang med lækker leo frakke fra Mango. Lige som man troede alle havde fået en leopardjakke og de hurtigste måske også solgt den igen, ja så dukkede den op hos Isabel Marant, og så kan man jo godt regne ud, at den tager en sæson mere (mindst). Denne koster heldigvis kun 699 kr. og findes lige her. Jeg vender snart tilbage med flere bud på lækkert vinterovertøj.

I’m sorry for my lack of blogging these days but I worked until midnight last night and today I’m on my way to an event so I only have time for this quick Pick of the Week post. However it is a really nice coat from Mango that nails the leopard trend  and are very budget friendly. I guess we all knew it was just a matter of time before the new litter of leo’s arrived since Isabel Marant showed leo fur on the catwalk.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>