Midnight Floral

Måske den opmærksomme læser kan se hvad, hvad det er, der har fundet vej hjem til mig? Den hænger klar til i morgen, hvor jeg har pressedag på Presskontakterna. Vi har haft ret travlt for at blive klar, men var nu alligevel lidt stolt over at kunne forlade kontoret kl. 17.02 i dag – så ved man, at man har arbejdet hurtigt, for vi nåede det hele! Jeg skal nok vise billeder i morgen fra dagen og med denne nye ting in action.

Perhaps you can recognize the newest addition to my wardrobe? It has been on my wish list for quite a while but now it’s finally here and just in time for our press day tomorrow. We have been really busy with preparations for the day but I have to say efficient as well since we left the office just a little past five today. I’ll show you picture tomorrow from the event and of this new piece in action.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Midnight Floral

  1. Guapizimo says:

    Årh den beundrede jeg jo allerede sidst du viste den, den er simpelthen så flot og nu skulle jeg jo meget gerne få muligheden for at se den IRL :)

  2. Marianne P says:

    Det ligner da en Helmut Lang nederdel:-)

  3. Kristina says:

    Ser frem til at høre mere omkring pressedag – synes alle snakker om det :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>