Gróa

For et par uger siden havde jeg fornøjelsen af at få besøg af en hel tøjkollektion! Jeg har nemlig flere gange bemærket det danske mærke Gróa ude på messerne, men aldrig rigtig set det nogen steder live, og jeg syntes simpelthen det så så pænt ud! Men så var distributøren så sød at komme forbi mig med al tøjet, så jeg kunne kigge nærmere på det.

Umiddelbart får man lidt Iro/Helmut Lang referencer når man ser kollektionen, og det er jo aldrig helt tosset… Med det mener jeg, at det er lækre velsyede styles, der balancerer perfekt mellem moderne og edgy og enormt brugbart. Kollektionen er en af dem, hvor jeg har lyst til at eje det hele, og kan forestille mig det vil blive favoritter, man har i garderoben længe. Det er et fint miks af feminine styles i lækker silke og blød cashmere og mere rå rockede styles i læder og kraftige materialer. Da netop kvaliteten er helt i top, ligger det også i den høje ende prismæssigt, men så er det også noget man har længe.

Jeg håber, I synes om at se lidt “nye” mærker! Jeg er i hvert fald helt vild med mærket. (Og jeg vil for god ordens skyld lige indskyde, at eftersom jeg selv har “opdaget” mærket, er det absolut også min egen mening i dette indlæg – ikke sponsoreret på nogen måde)

SÅ pæne vinterfrakker i lækker tyk og vamset uld.

Lækker silke tie-dye og sejeste bukser i grå læder (findes også i sort).

Rå kort jakke og champagnefarvet silkejakke med draperet front… haps – dem gad jeg godt eje!

A few weeks ago I had the pleasure of having an entire clothing collection visiting me! I had noticed the Danish brand Gróa a couple of times on the fairs and thaougt it was a really cool collection. I didn’t really see it in stores but then I got the opportunity to see everything when they offered to stop by me so I could get a closer look at everything.
The collection is the perfect balance between easy to wear and edgy and everything is so well tailored and in all the best qualities of silk, cashmere and leather! It’s laid back and feminin with a touch of rock and roll and I want to have it all!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Gróa

 1. Guld.log says:

  Ej, Maria, hvor er det pænt!! Jakkerne…åhh….og hvad er det for noget meget, meget skønt paillet, jeg skimter i baggrunden?? Åhh :)

 2. Mie says:

  Wow – ved du mon hvor man kan få fingrene i de vinterfrakker?

 3. manjalytz says:

  Åh, den tofarvede frakke er da SÅ pæn!

 4. Camilla says:

  Ej, den silke blazer kunne have the time of it’s life i min garderobe! :D

 5. Stiiine says:

  Lækre styles! Man får fluks lyst til at hoppe i en af frakkerne – hvor ser de dejlige ud! :)

 6. Betina says:

  Virkelig lækre frakker!

 7. Trine says:

  Det er noget af det smukkeste, jeg længe har set =) Tak for indlægget!! Klart nogle must haves blandt sortimentet, men ved du HVOR i DK man kan købe det?

 8. Lisa says:

  Der er rigtig mange flotte ting i det mærke kan jeg se ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>