Black with an edge

Jeg har lavet noget så kedeligt som at lægge syg i weekenden og her de sidste dage, så beklager jeg ikke har blogget, men mit hoved var overophedet nok i forvejen, så tænkte det var bedst at hvile og ikke lave for meget. Nu er jeg ved at være frisk igen, og skal ud af dynerene i morgen, og så gad jeg da godt starte ud i et lidt råt look. Især bomber jakken fra Zara med perler har jeg et godt øje til – den kombinerer på fornemmeste hvis det rå, det sporty og det glam/barokke! Og så tror jeg støvlerne fra Notabene er den slags der vil sidde på fødderne af en hele vinteren – jo tak! (Jeg ved godt clutchen er mørkeblå – har ikke mistet farvesansen selvom jeg har været meget syg, men den er bare så cool, at den måtte med)

Issue 1.3 necklace 199 kr. Issue 1.3 long sweater 399 kr. H&M pump 349 kr. Zara bomber jacket with embellishment 899 kr. Givenchy tanktop 1260 kr. Notabene quilted boots 1999 kr. Mango leather pants 999 kr. Givenchy croc clutch ca. 1945 kr.

 

I have had the flu and been spend the last few days in bed! So boring and I my head was to heavey to even think about blogging so sorry for being absent. Tomorrow it’s out from the bed and out in the cold october weather. I wouldn’t mind starting out with a warm and black outfit like the ones above.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Black with an edge

  1. Super fed (og billig…) strik:)

  2. Louise says:

    God bedring og flotte sorte ting og clutchen vil jeg gerne eje selvom den er blå ;-)

  3. Marianne P says:

    Den er godt nok fed den clutch:-)

  4. Linda says:

    Hej Maria, hvor er det nogle lækre og inspirerende collager du laver :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>