16//10

Jeg havde så travlt i weekenden, at jeg slet ikke fik postet mit outfit i fredags, hvor jeg skulle ud og have en lille fredagsdrink. Men nu får I det her – og det var så desværre også sidste gang med bare tæer for i år… brrrr! Måske nogle af jer er så heldige at være på varmere bredegrader her i efterårsferien? Så må I nyde det for mig, for jeg har desværre ikke tid at rejse nogen steder nu (indsæt misundelse her!) – faktisk har vi så travlt på job, at vi søger en praktikat, og hvis det kunne være noget for dig/en du kender så se mere her.

 Jofama leather jacket, J.Crew sweatshirt, H&M pants, Alaïa booties, H&M necklace


I was so busy this weekend so I forgot to post this outfit from Friday on my way out for an afternoon drink! I think it will be the last outfit in bare feets because it’s really cold outside now. If some of you are lucky enough to be somewhere warm on your Fall vacation I really hope you enjoy it! (And I’m green with envy!)

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to 16//10

 1. Maria says:

  Lækre bukser!

 2. Som altid super smuk :-)

 3. Caroline says:

  Hej Maria

  Er det en stilling, der godt kan kombineres med et fuldtidsstudie?

 4. chris b says:

  Hej Maria. Nu står der at det er 2-3 gange om ugen, er det muligt at det kan være mere og ved du hvor mange timer det er? Jeg skal i praktik i 10 uger hvor det ville være fedt med lidt flere dage, da der ikke er undervisning undervejs.

  Håber ikke det gør noget jeg spørger dig her :)

  Christina b

  • Ja det kan også godt være mere – fx fuldtid – det er mere fordi, vi godt ved, det kan være svært at være fuldtid i praktik, hvis det ikke er i forbindelse med studie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>