Shoe-aholic

På Designer Forum i går var første stop Kassandra, hvor jeg sammen med en hær af skoglade piger kæmpede om alle de lækre sko. Jeg tror nok pulsen røg lidt i vejret hos de fleste ved udsigten til et godt køb, og fordi der var så meget trængsel. På et tidspunkt lykkedes det mig at stå med ti par sko og støvler i favnen, mens jeg desperat så mig om efter min mor, som jeg havde taget under armen og slæbt med. Jeg besluttede mig for disse to par fra henholdsvis Lanvin og Stella McCartney, som jeg synes er rigtig fine og brugbare. (Min mor kom hjem med fire par – så har ikke mit shoppegen fra fremmede!!)

 

First stop yesterday at Designer Forum was Kassandra Shoes where a lot of women were fighting for the fabulous shoes. At one point I managed to hold on to ten pair of shoes and boots but I decided on these two pairs from Lanvin and Stella McCartney. (My mum got four pair of shoes – so no wonder I like shoes.)

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Shoe-aholic

 1. Betina says:

  Hold nu op nogle gode køb.
  Det lyder som en spændende oplevelse og sjovt når man kan være så heldig ;-)

  • Kirsten says:

   Hi-hi, de er rigtig flotte. Var der i går men fandt slet ikke noget så spændende :-) og din mor hele 4 par;-). Godt ser det ihvertfald ud!

 2. Nanna says:

  Wow, sikke nogle lækre køb. Kan da godt forstå hvis du fik lidt hjertebanken ved udsigten til alle de lækre sko. Og så elsker jeg bare at din mor købte fire par. Fire par! Sej mor du har.

 3. manjalytz says:

  Åh, de sko fra Stella McCartney er helt fantastiske! Du må endelig sige til, hvis du bliver træt af dem – jeg mener vi bruger samme størrelse ;)

  Og stort tillykke med dit nye hjem på LL i øvrigt! Det har jeg slet ikke fået sagt :)

 4. De der Stella McCartney sko er virkelig lækre:)

 5. Åh så ærger man sig over, at man bor laaaangt væk fra CPH :-) fine sager du har fået dig.

 6. Mutti says:

  Jeg er den heldige mor, hvis søde datter tog mig under armen til Designer Forum :-)
  Sød som du er, fandt du straks flere par sko til mig end til dig selv…jeg er bare så heldig!
  Og sådan er du altid… Jeg håber der var mange der var lige så heldige som os ;-)

 7. Stine says:

  Wauw hvor er de bare fede. Jeg ville så meget elske at eje dem fra Stella McCartney – de er mega lære!

  /Stine

 8. Beam says:

  Heldige dig. Var der også lørdag, men der var kun “sølle rester” tilbage. Sej mor du har dig! (Men man kunne heller ikke forvente andet med sådan en datter med god stil! ;o))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>