Issue Trip to Stockholm

I går var jeg på pressetur til Stockholm, da Nelly.com netop har lanceret et ny mærke: Issue 1.3. Mærket designes af Madeleine von Schedvin, der er en rigtig dygtig designer, der tidligere har designet for Gina Tricot. Issue 1.3 er super super cool og lige min stil! En masse lækre minimalistiske basic ting, men med det lille ekstra twist der gør dem interessante og så kombineret med nogle lidt mere larmende styles i lak, læder, pailletter osv. Priserne er yderst rimelige, og da jeg har haft det hele i hænderne og prøvet en del af det oppe i vores showroom, kan jeg fortælle at det hele sidder perfekt og er i gode kvaliteter til prisen, så jeg er sikker på, det nok skal blive en stor succes. Jeg havde en rigtig hyggelig dag deroppe sammen med Costume, Woman og Bazar. (Men selvfølgelig var vi forsinkede til vores fly hjem, og blev kaldt ud som de sidste, så vi måtte storme afsted… ups!)

Hyggelig kaffe i dejlige solrige Stockholm med Thora/Costume, Charlotte/Woman og Julie/Bazar. – Designeren Madeleine von Schedvin (tv.)  lige før showstart!

En masse presse og ikke mindst en masse svenske bloggere var mødt op.Bl.a. også Colombine Smille! – Og jeg hyggede mig gevaldigt med Madeleine!

 

I went on a press trip to Stockholm yesterday to the launch of Nelly.com’s new label Issue 1.3. The collection is so cool and very much me! It’s minimalistic and a bit androgynous but with the small details that makes it interesting and the collection also has some stand-out pieces in leather, lacquer and sequins. I had a very nice trip together with the girls from Costume, Woman and Bazar.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Issue Trip to Stockholm

 1. Louise says:

  Ih du oplever meget med dit job, men selvfølgelig er det også hårdt arbejde.
  Nu vil jeg da kigge på det nye Issue 1.3 som jeg også fik mail om fra Nelly.

 2. Jadore blog says:

  Herlige billeder – det ser hyggeligt ud :)

 3. Anja c says:

  Hej maria!
  Syntes at kunne huske du bruger instagram, er det rigtigt?
  I så fald hvad hedder du derinde? Vil gerne følge dig der også (:
  Tak for en god blog!

  Venlige hilsner
  Anja

  • Hej Anja, ja jeg tager billeder med Instagram, men har faktisk ikke offentlig profil derinde… overvejer det dog lidt :) Men ellers kan du følge mig på mit job på @presskontakterna_cph – der viser vi lidt sneak peek på tøj og sko og andet sjov ;)

 4. Maja says:

  Hej Maria, hende der sidder på det midterste billede til venstre med en sølvfarvet jakke/cardigan, ved du hvor den er fra?

 5. Lise Jørgensen says:

  Vi fløj i samme flyver hjem fra Stockholm! :) Jeg havde dog ikke været til det samme event..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>