Go West

Jeg er vild med western tendensen, men man skal naturligvis passe på ikke at komme til at se udklædt ud. Jeg vil derfor kun bruge en western ting ad gangen og så kombinere det med noget mere minimalistisk. Man kan jo også vælge at styre uden om de allermest kopierede ting (fra Isabel Marant), og vælge ting hvor det fx bare er frynser der giver looket. Jeg fik lige et tip om, at disse fine ting rammer H&M på Amagertorv og Kultorvet i morgen og OGSÅ hm.com, og jeg synes, de alle vil være en fin måde at få stilen på, uden at det bliver overkill.

I always find myself attracted to all things western inspired but of course it’s a fine balance between looking like you stepped out for line dance and being fashionable. My advice would be to only wear one western inspired thing at the time and then mix it with more minimalistic pieces. If you’re tired of all the copies of Isabel Marant prints you could go with stuff like this with some fringes and more subtle nods to the trend. All of the items above will be available in H&M on Amagertorv and Kultorvet from tomorrow and also online.

 

 

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Go West

  1. Miriam says:

    Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå cowboy-tendensen. Jeg synes, næsten alle items får en til at se udklædt ud… Og resten er bare grimme. ;)

    • Cowboy “stil” skaber også tit ret delte meninger :) Det afhænger nok af hvilke minder det vækker hos en- fx om man havde noget som barn man ikke kunne lide/godt kunne lide ;)

  2. Jeg skal i hvert fald sidde klar ved tasterne – ûber cool items :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>