23//09

Hvor var det dejligt I tog så godt i mod min opskrift i går! I er for gode! I dag har jeg absolut ikke kokkereret selv, men spist en meget dirty bruch på Laudromat (ja det hedder den altså!), og været en tur på loppemarked. Men det er jo alt for koldt ude i dag, så jeg håber så meget, at det er rigtigt, at der kommer lidt varme igen i næste uge!

Zara shirts, Cos top, Gina Tricot jeans, Nelly White boots, vintage belt.

A big thanks to you all you for responding so positive to my first recipe! You’re the best!
Today I didn’t cook anything my self since I had the biggest dirty brunch at The Laundromat Cafe! It was so yummy and I think it will keep me fed up for the entire day. It was so cold outside today so I really hope it’s true that it will be warmer again next week… pretty please!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to 23//09

  1. Åhh fint Hermes armbånd:) Vil selv rigtig gerne ha’ fingrene i det orange som desværre er udsolgt, suk:(

  2. Maria says:

    Ih, hvor jeg elsker din blog! Jeg har tænkt på, hvor er det du arbejder og specifikt med hvad? Det lyder til at være et lækkert job. Undskyld hvis du har svaret på det spørgsmål tuusinde gange før :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>