04//09

Så blev man lige et år ældre… Det eneste gode ved den slags, er da alle de søde hilsner og gaver man får! Tusind tak for det! Jeg har lige været ude og spise, og nåede endda også at presse et outfit billede i dag, det er jo meget sjovt at have et fra selve dagen. I morgen stikker jeg af på en lille pressetur til Stockholm, så nu skal passet findes frem og de sidste ting gøres klar.

Étoile Isabel Marant sweatshirt, Nelly Trend jeans, Céline bag, Nelly White boots, Line & Jo necklace.

So today I’m one year older than yesterday… I guess the only good thing about that is all the lovely greetings and gifts I have received today! Thank you all so much! I just came home from dinner and I even managed to squeeze in an outfit picture today as well. Tomorrow I’ll be going on a presstrip to Stockholm so I better pack my stuff and find my passport now.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to 04//09

 1. Guapizimo says:

  Tillykke med dagen og lækker bluse i øvrigt!

 2. Celina says:

  Rigtig fedt outfit, og en rigtig god dato at have fødselsdag på!hihi, havde selv fødselsdag igår og ja alle de søde fødselsdagshilsner man får, det så hyggeligt !;.)
  Tilykke med igår !

 3. Lika says:

  Tillykke :)

  Jeg har fulgt din blog længe – men har aldrig kunne kommentere uanset hvilken comp jeg har prøvet at kommentere fra. Vildt mærkeligt. Så nu er jeg glad for at opdage, at du er blevet en af labberne´:) Herligt. Jeg ville høre om du selv farver dit hår og om det kan passe at det er en anelse rødlig pigment i farven? Jeg har selv mørkt hår og om vinteren bliver det virkelig en kedelig brun farve. Er ikke sikker på jeg tør rode mig ud i noget med rødligt pigment, men det er virkelig fint til dig :)

  • Hmm mystisk… men nu lykkedes det da ;) Er glad for du gad prøve igen haha. Jeg fik det farvet tilbage fra det lyse til mørkt hos Gun-Britt, men syntes det trængte lidt til en opfriskning – det kan godt se lidt grønt ud efter at have været lyst, så jeg farvede det selv med Garnier Nutrisse mousse 5.3 der har ganske lift rødt i sig. Dejligt du synes om det.

 4. Celina says:

  Stort tillykke med igår, havde selv fødselsdag der, så det er jo meget pudsigt…
  Rigtig fede outfitsbilleder:-)

 5. AK says:

  Tillykke tillykke! Og lækker taske ;)

 6. Nanna says:

  Den taske er altså bare to-die-for!
  Et forsinket tillykke med fødselsdagen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>