Orofluido event

Beklager jeg ikke nåede at ligge billeder op i går, men havde en lidt hektisk dag. Men vi havde et event for Orofluido (I ved den der fantastiske hårolie), som har lanceret en ny hårfarve linje der hedder Colour Elixir, og som er professionelle hårfarver man kan få farvet med hos frisøren, der er ammoniak-fri og derfor meget mere skånsom for håret og mere behagelig at få farvet med, da den ikke lugter grimt. Tværtimod dufter den lidt som hårolien gør, og den indeholder en glans eliksir så håret bliver super blankt.

Yesterday we held an event and presentation for Orofluido Colour Elixir which is the new professional line of colours from the famous hair oil Orofluido. The colours are without ammonia that is harmful for the hair and gives that chemical smell we experience when having our hair died. Orofluido’s new colours smells delicious like the hair oil and has a shine elixir that leaves your hair soft and shining.

 

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Orofluido event

  1. Nanna says:

    Skønne billeder :-) Og Ja, Orofluidos hårolie er ret fantastisk!

  2. Louise says:

    Fantastiske produkter og kager mm. ser lækkert ud ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>