Let the boots do the talking

Så fik man også ordnet en af livets store opgaver – nemlig at finde nye vinterstøvler hæhæ! Da jeg så disse Marant støvler første gang, tænkte jeg, at de måske var lidt for meget, men jeg blev alligevel bare vildere og vildere med dem, og så viste det sig, at de også er super gode at gå i – og ja så var det jo ment to be! Så nu glæder jeg mig til at komme ud og svinge frynserne.

When I first laid my eyes on these boots from Marant I wasn’t really sure if they were perfect or perhaps a bit to much but I couldn’t stop thinking about them. So when I tried them on and they were great to walk in as well I knew I had to have them. I can’t wait to wear them!

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Let the boots do the talking

  1. WOW! De er super cool, kan godt forstå du slog til:)

  2. Stiiine says:

    Dem kan jeg godt forstå, at du måtte eje :) De er SÅ flotte!

  3. Nanna says:

    De er bestemt lækre! Glæder mig til at se dig “worke” dem :-)

  4. Birgitte says:

    De er smukke…nærmest kunstværker ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>